Min webbsida

Rakels Hemsida Välkommen

Min webbsida

Rakels Hemsida Välkommen

Måste erkänna i tankar om fortsatt liv

FÖRSKRIFT.. Min käre bl.a. natur och biodlare make, jag hade äran få leva med; stöttade mig helhjärtat i min gåva sång, musik och diktande....  
Han gav mig trygghet, i det, och ville jag skulle fortsätta på det spåret; vilket jag så klart ville/ vill och om möjligheter leva i och utveckla./
🌿.... Måste erkänna Har allt att vinna! 
I nutid och framåt.. ; Obs!Inget för att få favör eller nått; Detta bara ett ämne som rätt för mig att ta upp och beröra nu.
🌿.... Har förlåtit; för varje barn (föräldrar) bär sitt tidsepoks fostran sin levnad, formas och gör det man tror är rätt mot sina egna barn. Tiden 50-60 tal var ju mycket snäva ramar på hur t.ex. lust och kärlek skulle hanteras;
🌿.... Och visst måste jag erkänna att jag formats, styrts i ett "religiöst mönster" som barn och ungdom som gjorde att jag inte vågade leva mitt liv fullödigt och inte vågade bejaka mig som ungdom och kvinna; som jag hade velat i uppväxten; Som påverkat mig i då och även nutid att, våga t.ex. nu; tro på och ta in en ny man i mitt liv. 
🌿....Tack vare bl.a min tjurighet hängivenhet till min intuition min glädjekälla, inom att ha kul och trevligt och att när något bjuds och ges till mig förmå mig ta emot; ..så orkar jag gå vidare och därmed tror på ett bra liv nu och framåt. 
Kärlek och omsorg på helhet och frihet under ansvar.
🌿.... Gillar som andra frihet under ansvar ..och har ofta väldigt kul; vill inte formas i något tvång mönster liv; Och kärlek i min ålder går att möta tack och lov på nytt och man blir ju aldrig för gammal för kärlek på en helhet, och det är jag beredd i att bejaka härefter när den möter.
🌿....

Syndakatalog 
Ingen syndakatalog och belastning härefter diverse kommer att få följa mig. Jag var ju också en älsklingsdotter (utåtriktad) som kanske blev lite överbeskyddad i.
🌿...Rätt man 

Jag kommer att ta kärleken som den kommer härefter om, en ny man kommer in min väg på nytt där vi känner och samstämmer med varandra. Inga krav annat än att vi vill varandra det allra bästa; varandra för vad vi är...wow-känsla!🌿...Min make ville att jag skulle leva ett gott liv efter att han inte längre var med mig. Jag vet han ville leva med mig men när han inte själv fick uppleva ålderdomen med mig, så ville han jag skulle fortsatt bli lycklig.

/ RSG 

Får representera hans hjärta i vår gård