Min webbsida

Rakels Hemsida Välkommen

Min webbsida

Rakels Hemsida Välkommen

Kärlek Speciellt människor

Speciellt kärlek 🌿🌿🌿🌿🌹🌹🌹.. Underbart att skriva om kärlek. 
 …❤️Oavsett ålder där; Kärleken gör som den vill och ömsesidig.
" Stör inte kärleken förrän den själv vill" Tack för fin och stark kärlek som bara finns!….
🌿🌿🌿
… Jag ser att min hemsida går mycket i kärlekens tecken; Kärlek! Ska så förbli utöver annat och något vackert hos mig fourever!.
… Och som sagt finns så mycket mer i den.

... 🌿🌿 Människor undrar kanske varför jag skriver så mycket i olika konstellationer om kärlek. 
För det första är det mitt område jag gillar skarpt att röra mig i som omfattar hela ens existensiella levnad.
🌿🌿🌿… Kärlek är ett brett spektra mellan människor och det är ju bara en själv som vet innerst vad man menar med det uttrycket.
…
....🌿🌿 T.ex. Kärlek att ge.. Agape; Total omsorg; Totalen..

🌿 Hörsägen; Lära känna varandra och inte gå på t.ex. hörsägen! Vattna blommor hos en som inte kan det själv.. hämta posten et.z och vad man nu än lägger in för värderingar i det.
 Och som sagt; Bara en själv som innerst inne vet!…
... ❤️ 🌿🌿🌿 Kärlek drabbar en utifrån olika skeenden men även helt apropå vet vi kalla det vad man vill; Ödet eller Från ovan givet; ja det kan bara den som är i, själv avgöra; Men en sak är säker att när något djupare, ”Inte går ta på upplevelse” slags ledning möter!;..så bara VET, något som djupnar och kvarstår och djupnar, igen och igen och igen… … KÄRLEK ÄR!

… Eros… Kan man möta en speciell kärlek i även där som bara helt apropå möter; något, som växer där man bara vet, vet, vet …även här kanske som något äkta framöver speciellt med; något hållbart djupare, för resten ens liv.
Tack för äkta 💓
… ❤️Jag vill säga att sann utgivande kärlek, där man oavsett ålder; för ÅLDER har inget att göra med kärlek mellan man och kvinna, parter etz … Kärleken kommer när den kommer tack och lov och går INTE radera; där man formas, slipas för långt eller kortare liv. … Kärlek i livet är en lycka för de som möter och finner den.