Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Simpeltjuv på omdöme

22/8 2021.....
Simpeltjuv 
När jag låg på diktar sajten, dikta.se så var det en som sökte min vänskap och gick under poesi namnet Simpeltjuv detta härledde mig till min hemsida på SimpleSite och tänkte när jag läste personens dikter att ohhh; på så mycket som tycks uppbyggda vackra dikter som jag tyckte hade mycket touch, av mina dikter; Läste senare av personen där mycket fina vackra dikter och tankar som sina, utan någon inblandning som jag uppfattade inte kom från någon annan.
… Jag lämnade dikta.se under 2021 för att bygga min egen hemsida på SimpleSite www.bonnjantan.se
… Denna person Simpeltjuv bejakade jag på vänförfrågan och läste hens dikter och skrivelser. Jag påtalade min uppmärksamhet på läsning av hens skrivna dikter, om att jag tyckte mycket gick att härleda till mig, och mitt skrivna, hén förolämpades jag bad om ursäkt och fick det. Så vi var inte ovänner när jag lämnade sajten.
… Senare har jag lärt mig att man kan låna dikt strofer av någon man tycker skriver likt berörande, vackert, där då inte det behöver betyda annat än att man gillar personens verk snarare än ogillar, som t.ex. personen som skrev till mig om ”skrivarvän” det var/ är ok ✅ /rasg 2021

Jag tjuvade inte frågade och fick lov🌿😊