Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Hemsidan
Oj

Månen sin egen bana

/Månskenskenskvällar Förtext När jag var barn och med förmånen som likt många få växa upp på bondland hände sig ofta många gånger ute i kalla stjärnkvällar att månen var hel och rund. Kunde då mycket intresserad i skenet följa den vita röken från skorstenen som lade sig som bomull upp i luften, sådana fantastiska tjusiga upplevelser var ljuvliga att uppleva. Kommer att sjunga in vid tillfälle./________________

Sångtext Refr: Månen går i egen bana lyser upp på himlens valv i rund som halv kurragömma leken dessemellan molnen, när i höst vintermörker det är kallt. Gör att mänskor ut och rör sig i naturen där en och annan som tjusar med sin vän; Tänk hur månsken trivsel i oss skapar månskenskvällar ofta, till oss sänd.
- I ljuset blickar upp mot skorstensranden molnvaddsröken mjuk mot himlen där jag står; I beskådan som att här jag drömmer bort mig fram med gubben promenaden ut och mår. Detta under ej så starkt mig kunnat röra om inte flinten i så hel och rund i kväll, tänk sådant verk universums stora tillkomst just här och nu in kryp under fjäll.
-Tar min runda fram i gubbens ljuva månsken strosar runt med stadigt grepp i magiskt sken. Gäller här fånga dyra givna stunder stannar till pirrar skägget skärans sten. Varje höst årstidscykler så förblivit alla tider i sin kretsgång månens lopp, hopp i långt att på upptäckt nya stunder omigen fröjdas undrets lys ljus kropp.

Övriga genrer (Visa/Sångtext) av rasg Läst 198

Publicerad 2015-02-24 21:06

Underbart månsken stunder som gäller att fånga och njuta av