Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Kär i kärlek substitut

/"Kär i kärlek" ett substitut med både humor som allvar där man enligt min uppfattning är kär i själva bettinget, och inte personen i detta fall kvinnan eller mannen; bildliges talat bara vill ha lite "godis"./ 

Skriver hon nu igen; Ja så är det känns med rätta och inget offer som jag pucklar så känn dig fri...
... RENT generellt skriver jag här i ämnet eftersom att betinget kärlek står på agendan högt, på nätet, idag. 

… KÄR I KÄRLEK ett rus av ”vacker karamell att suga på” och som roas av för en tid; Och allrahelst när man levt i ett längre förhållande och det är svårt med en ensamhet efter en skilsmässa eller liknande så kan sådant ting mer intensivt ge sig till känna.

… JA MEN låta sig då… Ja men låta sig rusas då men vara införstådd i att det kommer en vardag i kärleken även här där det varken är fråga om pengar eller annat utan ren fakta där allt kommer att prövas.
… SUBSTITUT.. kan ju vara trevligt ett tag men till slut som sagt kommer man till en punkt där en vardag och rundgång även här. Här om något visar sig vilken slags kärlek det varit frågan om då.
… NY KÄRLEK ..; behöver man aldrig söka den kommer som någon författare skrev helt plötsligt och bara finns där. Här får man ta emot om man vill och det man får, är väl ett fint ting att ta in.
… JAG TROR PÅ KÄRLEK och förståndigt att låta sig integreras med den, när så dax, för, man bara vet, vet, vet när så är.

… Alla där ute lycka till med kärleken
RSG 4/9 2017

Blomstren från sommaren och gåvor nu i höst, vackert