Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Hemsidan
Oj

Fot med fot skohorn

**** Jag lyfter fot om fot med fot i fot med fot....
/Oavsettvilka skott så fot om fot, men 😓.. påskdagen 2022/

skohornet
- Skohorn är bra att ha. Förr gick det lätt att dra på sig skor som av bara farten men allt vartefter tider skrider så ser man behovet av att varje fall en som behövs. Kränga in sig i kängan, kängorna, utan det stödet.. ja då tar man sig som vatten över huvudet fast kränga på ….. huvudsaken i…..
- (Orm) Greppet i färg… Färgerna på mina skohorn är dels som grå och dels som i röd men kan jag välja så tar jag ju den röda helst som jag älskar och det röda har ju så vackert i mönstrat i sig tillika som gör att hornet blir ännu mera attraktivt att ta till.
- Böja sig så mycket… 

Korta skohorn.. På marknaden finns mycket på typer skohorn och även kortare men sådana det tar man ju till bara om man måste och inte kan lösa isättningen på något annat sätt.. och då måste man ju böja sig så mycket mer också....... Klart bästa resultatet ger att stå rak med lite böjning, kränga på något kan man ju lägga till, och även att vicka vristerna som ett inlägg som nog så bra för in ska man på fot med fot annars så blir det ju som likt att vara skolös och det går ju inte för sig....
.. Skolös är som trådlös, rådlös, svårare då att träda i på smaker och likt som kola med papper på.. och halka utanpå utan grepp, vad liknar det….
 - Färgade som ofärgade skohorn… Men som sagt 
jag slår nog an tonen för färgade skohorn på helst i röd mönstrat, med rött av liv i och som mönstrad blir ett betydligt  bättre grepp….. grått går ju även men får man välja så.......…..
God morgon RSG 10 2021

Valfrågan på ett var men jag vill ha det röda😅