Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Mat

Märklig dag

/ Utifrån personlig uppfattning om händelser på livet, obs inga tips utan en ren skrivelse på hur livet kan te sig troligen för allra flesta./

*Märklig dag 02 2021
Det var en märklig dag där ute där luften vibrerade vid mötet. Inget som planerat utan något som bara blev. Som från ovan som till skänks. Tystnad som upplevdes på ett tillfälle givet 2 själar av invit till en kontakt som nu rann ut i sanden. 
Likt serverad på slags silverfat på möjligheter att ta men som gick förbi.*Likt som ett under: En längre verkan i hjärtan som tycktes som befästa på nu i ett givet under från ovan, varande planerat, sådant ting kan komma att kunna ske på nytt.


*Övernaturligt sådana tillfällen kommer oftast igen förr eller senare där tids nog parter inte som kommer undan. I sådana skeenden på givet livet är något som berörda inte bör raljera.
 


*Förlåtelse finns där man inte har förstått och tagit in på det givna av en fin möjlighet på ett passande nytt liv för något gott,där inte beredda helt enkelt.


Lär av misstag: En ny tid kommer där man lärt sig av misstag på ”oförberedelser”där man försummat varandra på grund av okunskap och dåligt handhavande på nya känslor, inte på grund av ondska utan nått som händer när inte rätt tid som var då.

RSG 11 202

Blommor som Såå vackra🌹