Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Januaribarn

/ Jag väljer att vara en människa som älskar mina medmänniskor oavsett månader och stjärntecken./ 

*Januaribarn Vattuman
Januaribarn och vattuman är inte lätt att vara. Dessutom en generell tro som jag har att där personer befinner sig i förhållande med varandra av två samma sådana lika så är det nog inte lätt kan jag tro! Här får man vara ödmjuk vem än man är.
* 
När ett januaribarn, och genom livet gjort vad man kan, och kanske ännu sitt på mera av ett yttersta i att vara en människa, får man nog plocka fram tålamodet där minst sagt går lätt att lägga sig illa till. Ens spontanitet och naturlighet som vattuman kan faktiskt störa. Om inte människor omkring ett januaribarn ser personen i ett högre värde kan det bli något problematiskt.
*** Bygga en frid på ärliga kort!.. Säger vad man har på hjärtat och kan förlåta i ting enkla som svåra det är ett av mina koncept till frid mellan varandra.
 
** 🌟 Stora kärleken...Antingen så hatar eller älskar. Kommer den stora kärleken då går det leva som människa även som januaribarn, kärleken lever, så här kommer man inte undan så lätt då älskar man.

**🌟 Grundvärdet... Se människan för det hon är! Lika barn leka bäst sägs det ja det är ju upp till parterna att själv avgöra den saken men att se människan i ett högt värde oavsett månad eller stjärntecken som värdiga varandra det är min av högsta prio ett. 
* 🌟 Försöker mig på att illustrera ett drömscenario i hopp!
När mattan ryckts undan där man kampat med make/maka som lämnat jordelivet någon som kunde älska en med brister och fel, fanns, där man kände sig älskad för sin skull fick stöd, hade möjligheter att komma någon vart med sig och gåva och vara trygga med varandra det för mig känns kunna vara som ett drömscenario! Det scenariot får man leva på och i hoppet finna sig i och förhoppningsvis nu även som för framtiden.
* Inte lätt att gå vidare ur skiten! ...... Befinner man sig som likt många andra som exempelvis skribent skriver sitt eget sina egna enkla tankar och tänk på möjliga finesser och finns på sajter för bedömning med duktigt språkliga, smarta författare, ja då är landet i något till öppet för kärvt klimat för en annan. Retar någon för att man är den typen av spontan och naturligt en sådan en något osmart emellanåt på uttryck, då får man lära av den bittra läxan även i mogen ålder.. men, får säga, man lär förhoppningsvis så länge man lever fast får bittert svälja sin egen dynga. Och hur än så får man skörda det man sår. Milde Herre Gud Hjälp en!......
*🌟 Väljer att Älska! Vattuman och Januaribarn vilket som ja här gäller att älska eller hata;
🌟🌟🌟💖 Jag väljer att älska. 

/Rasg 12 2021 .

Kommande januaribarn 2022