Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Hemsidan
Oj

Januaribarn

/ Jag väljer att vara en människa som älskar mina medmänniskor oavsett månader och stjärntecken./ 

*Januaribarn Vattuman
Januaribarn och vattuman är inte lätt att vara. Dessutom en generell tro som jag har att där personer befinner sig i förhållande med varandra av två samma sådana lika så är det nog inte lätt kan jag tro! Här får man vara ödmjuk vem än man är.
* 
När ett januaribarn och genom livet gjort vad man kan och kanske ännu sitt på mera, av ett sitt yttersta i att vara en människa får man nog plocka fram tålamodet där minst sagt lätt att lägga sig illa till. Ens spontanitet och naturlighet som vattuman kan faktiskt störa. Om inte människor omkring ett januaribarn ser personen för vad den är och i ett högre värde så kan det bli något av problematiskt. ( min personliga uppfattning )
*** Bygga en frid på ärliga kort! Säger vad man har på hjärtat och kan förlåta i ting enkla som svåra det är ett av mina koncept till frid mellan varandra.
 
**  Stora kärleken! Antingen så hatar eller älskar man fast vore önskvärt något av slags mitt i mellan men oftast, mänsklig kärlek beter sig så. Kommer den stora kärleken parrelation så går det leva som människa även som januaribarn kärleken lever nämnligen så här kommer ingen undan då älskar man lätt som andra. (Fri tolkning)

**🌟🌟🌟 Grundvärdet... Se människan för det hon är! Lika barn leka bäst sägs det ja det är ju upp till parterna att själva avgöra den saken men att se människan i ett högt värde oavsett månad eller stjärntecken som värdiga varandra det är min av högsta prio ett. 
* 🌟 Försöker mig på att illustrera ett drömscenario i hopp!
När mattan ryckts undan av något som stöttat och gett trygghet där blivit älskad även fast brister så har naturlig kärlek varit och blir ett drömscenario! Det scenariot får man leva på och i hoppet finna sig i och förhoppningsvis nu även som för framtiden.
* Inte lätt att gå vidare ur skiten! ...... Befinner man sig som likt många andra som exempelvis retar någon för att man är den typen av spontan människa får man lära sig av den bittra läxan även i mogen ålder.. men, får säga, man lär förhoppningsvis så länge man lever fast får bittert svälja sin egen dynga. Och hur än så får man skörda det man sår.
Milde Herre Gud Hjälpe en!......
*🌟 Jag väljer att älska! Vattuman och Januaribarn vilket än som av årets månader född så gäller att älska eller hata; välja ...
🌟🌟🌟 Jag väljer att älska. 

/Rasg 12 2021 .

RSG Gratulerar ( inte mitt foto)