Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Kallhamrat

Kallhamrat
/ Observera att jag riktar mig inte till någon speciell i skrivelsen detta är en generell uppfattning jag skriver här, som är bygd på underlag från tidigare erfarenheter i mitt liv, men även kan beröra erfarenheter av nutid./
*

Klimatet är kallt omkring oss. Vacker med naturen på fåglar men burrigt allt ibland.!!! Man får bildligt talat burra upp sig klä in sig i vadmal som var brukligt förr för skogsarbetaren och hans vardag, som man, sa ”så var det gammalt” alltså förr i tiden.

-I Malgovik en plats i Vilhelmina Kommun var en vinter lokalt på iskyla - 53 grader det var ett ”kallhål” sa man och halkigt och eländigt fast även rikt på många sätt.

-Kallhamrad.. 
Ansågs man vara som människa när man inte för tillfället tycktes som resornerbar och svår att komma inpå sådant folk blev tyvärr utdömda ibland på helt fel premisser. Tragiskt!. 

-Av vikt! Låta människor vara för det dom är det är min önskan, inte dömas ut, för, vad vet man om verkligheten man vet inget ser bara det yttre.
Så har det varit i alla tider att man dels har bedömt på personligheter, dels  de med sina sköna drag utdömt på helt fel premisser. En människa som av olika orsaker intagit en attityd som "svår" har man tagit sig rätten att döma ut... 😕 
...Sorgligt att behöva räknas ut och placeras som en fel människa bara för att man intar sin position som sin egen.


/Rasg 7/1 2021

En blomros för varje älskad🌷