Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Vindarna viner

/ I nådens år maj 2022 så måste man gå och kliva speciellt försiktigt numera i skogen så inte träd över sig, vindarna viner ständigt. Klimatet omtumlat!!!
Trogen läsare kanske finner texten som nedan i annat kapitel på min hemsida men grundtexten är den samma. Och eftersom att vinden viner i naturen oftast numera tyckte jag det passar att lägga om den på nytt i redigerat.
-- 
Ur min sångtext: ”Nytt härligt fräscht”.
Ser inte ljust ut i världen varken förr eller nu där mänskligheten darrar så inte så lätt lägga upp denna sång. I sången strofer som exempel: Finns ett högre finns en kärlek som ömmar för oss….. men jag tror på kärlek som ömmar för mänskligheten ändå; 
Varje nytt andetag i ett, i ett, i ett är fräscht anden är ny vid varje nytt andetag.
Redigerad på grundtext från 1997/

** Refräng…
Nytt härligt fräsch äkta nytt varje andetag nu ska levnadsådern brinna fläkta nya sköna drag. Elden lysa värma själar lysa varje vrå i mig allihopa som här finns och mer vill nå.

Alltid funnits alltid varit liv från börjans start, begynnelsen från starten alltings ursprungs tid. Finns en kärlek något högre ömmar för oss här inte längre gammal skåpmat nya frukter på nya bär.

Vinden viner susar surrar visslar här idag. Fläkten fläktar gryning ljusnar skönt i välbehag. Vi kan vara vi kan finnas vara med varann här vi börjar om från början räknar nytt i ett minsann.

RSG 14-5-2022 

RSG text med ton 1997

RSG foto Vinden i solljus