Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Mina följare blir grillad på "Helhet" men håll ut

Det är min hemsida där jag som ni vet stuvar om i lite på vart särskilt denna dikt "Helhet". Skrivelsen helhet har blivit het potatis och hamnat med redigeringsutrustning på omtag stup i ett.
Håll ut rösta rätt... med tanke på stundande valet!.😁

Helhet i att älska sig beröring

Förskrift: Min mor framhöll vikten av att älska sig själv kunde man inte älska sig hur skulle man då kunna älska andra så sant och beröring ingår i att älska.
Skrivelsen på helhet i helheten att beröras men se upp så att inte bli till ett offer på oftast uppbyggda människomeningar ändå vikt av att älska sig kvarstår.
-Älska istället för anklaga en dröm. Detta att älska sig som den man är är helt okej men vaken över att inte bli offrad måtta på allt ( lätt att offra sig för andra när man mår bra och är för snäll)./

** Från barnsben
Ända från barnsben behöver en liten fågel som en stor få kunna känna att vara någon en som behöver accepteras och älskas för den som den är en som till för livet.

** Ilska
Tillåt aldrig ilska få finnas kvar och gro till hat inom rensa så snabbt som möjligt och var snar i att förlåta och det finns ingen återvändo i händelser och skeenden men..det finns och kommer alltid att finnas en ny dag till förlåtelse.

** Uppblåsthet och jantelag se igenom
Det är inte lätt att se igenom uppblåsthet och brister det får man leva med ... men en stilla bedjan om att dagligen rätt kunna hantera dessa betingelser är ett plus.
Sååå....
** Släpp inte in mörker

Jag är inte rätt person i att yttra mig i krig hat som ondska men en sak är säker att de som öppnar upp sin själ för mörker och hat går en säker sorg till mötes där det tyvärr inplanteras ett korn av bitter sveda, framåt. Så rensa upp och rena det tycker jag alltid är ett gott verktyg att ta till.

**/ Tack att det finns en kärlek som överskyler genom förlåtelse i samförstånd./


RSG  2022

RSG privat 2022..Hjärtat i en helhet; det mörka finns men ett ljus lyser alltid genom mörkret