Min webbsida

Rakels Hemsida

Min webbsida

Rakels Hemsida

Hemsidan
Oj

Klurigt krispiga villkorslöst

/Villkorslöst ..Nu kommer vintern i sitt krispiga villkorslösa intåg inte svår och rispiga i förhoppning utan villkorslöst klurigt krispiga att lösa/.
- "Villkor" Att ge bör vara utan villkor personligen; ger så får man per auto! Serverar skapade maträtter som är dukat på bordet av blandade smaker så varsågoda och ät smaka av det du vill. Något för alla finns här.
- Plötsligt!- Så helt plötsligt slinker ur .. "På ett villkor” visst känns det igen men varför alltid villkora oftast, varför inte bara ta in någon något för sakens ting. Smakerna, som hembakade, bastanta, rätter kakor, kakan i mindre som större som i porträtt finns här att välja på. Villkorat som villkor etz ja ...... 
- Acceptera! Nog är det väl ändå det bästa i att acceptera folk som fä för det dom är inte vara så tvärsäker i sina beslut och bedömningar. Bedömningarna sker oftast på felaktiga intryck hörsägen och åsikter innan man ens riktigt har hunnit med att lära känna en människas liv.
- Öppna upp grinden låta hjärtat vara med det är som mitt motto!
- Aldrig förgäves! Sen hur du lyckas ja det är ett annat fack av styckena, men tiden som du och jag lägger ner för i möten med människor och tid som du och jag läser nyfiket ser omkring oss den tiden är aldrig någonsin förgäves
.
...Nu kommer vintern i sitt krispiga intåg inte svår och rispiga förhoppning, utan i sin ingång klurigt vaket knastriga.

RSG 22/10/2022

Rakel Stenmark Grahn privat foto 2022… Klurigt krispiga moln